keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulu on jo ovella..

Jouluaatto lähenee jo kovaa kyytiä ja Roadshow on jäänyt myös joulutauolle. Haluamme fiilistellä kanssanne joulua näin ennen aattoa ja laittaa kuvien muodossa lukioissa näkemiämme joulutunnelmia kehiin. Koska jouluna on tarkoitus ottaa rennosti ja nauttia niin ottakeehan iisisti ja stressittömästi joulun aika.. Niin mekin meinaamme ottaa. :) Tämän postauksen asiasisältö onpi siis tämä: kiitos kuluneesta vuodesta kaikille lukioille, joissa olemme saaneet vierailla. On ollut ilo työskennellä yhdessä opinto-ohjaajien, lukiolaisten, opiskelijavieraidemme ja Roadshow -tiimin kanssa. Sitten kun ollaan saatu joulu ja uusi vuosi juhlittua pois alta, niin aletaan keskittyä jälleen jatkokoulutusta koskeviin kysymyksiin. Sitä ennen tsekkailkaapa kuitenkin miten ihania joulutunnelmia kiertueen aikana olemme päässeet näkemään!

 Varkauden lukiolla oli kovat kilpailut menossa, kenestä tulisi vuoden Joulupukki...
Mikkelin lukiossa oli kuusi koristeltu ihanan perinteikkäästi. Varkauden lukiossa oltiin kuusen koristelun lisäksi kekseliäästi puettu myös mallinukke ! :)

Roadshow:n myötä olemme pääseet orientoitumaan jouluun jo lokakuun alusta asti vierailessamme Rovaniemellä. Rovaniemen lukiovierailun lisäksi kerkesimme viemään myös lahjatoiveemme Joulupukille henkilökohtaisesti vierailessamme Joulupukin Pajakylässä. Toivottavasti olette olleet kiltisti kuluneen vuoden niin Joulupukki tuo teille toivottuja lahjoja.

Joulupukin apulaiset menossa katsastamaan joko Joulupukki on saanut aloitettua lahjojen tekemisen Korvatunturilla.
Joulupukin Pajakylästä löytyi myös tietoa kuinka maapallon pyörimisliikettä säädellään..
Näihin lumisiin maisemiin on hyvä päättää postaus ja toivottaa teille kaikille oikein ihanaa, rauhallista ja rakkauden täyteistä joulua. Syökää paljon, nauttikaa perheen seurasta ja olkaa stressaamatta jatkokoulutukseen liittyvistä asioista. Aletaan pohtia niitä taas yhdessä, kun palaillaan joululomalta ja Roadshow palailee tienpäälle. ;) HYVÄÄ JOULUA TEILLE KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti