tiistai 13. lokakuuta 2015

Eteenpäin -messut 2015Ensimmäinen messuaamu lähti vauhdikkaasti käyntiin. Innokkaimmat messuilijat olivat paikalla heti ovien aukeamisen aikaan ja Studentumin ständillä riitti tasaisesti kiirettä aina siihen asti kunnes Ouluhallin ovet sulkeutuivat illalla. Eteenpäin-messut ovat vuosittain Oulussa ja Rovaniemellä järjestettävät kaksipäiväiset koulutus-, rekrytointi-, työelämä-, vapaa-aika - ja digimessut, jossa  tarkoituksena on tutustuttaa messuvieraat eri koulutus- ja toimialoihin sekä ammatteihin ja yrityksiin. Tänä vuonna olimme saaneet Roadshow:n yhteistyöoppilaitoksien; Alkio-Opiston sekä DIAK:in edustajat mukaan kertomaan opiskeluistaan. Alla olevassa kuvassa on vasemmalla Alkio-Opiston viimevuotinen opiskelija Tiia sekä oikealla DIAK:in opiskelija Sirkku. Tässä vaiheessa kannattaa ihailla myös Studentumin ständiä, kun esitteitä ja yhteistyökoulujen tavaraa oli vielä jäljellä!
IMG_1167.JPG 


Meidän messutiimin opiskelijavieraat Sirkku ja Tiia olivat luontaisia esittelijöitä ja saivat messuillakävijöiden kanssa pitkiä keskusteluja aikaan koulutukseen liittyvistä asioista. Molempien opiskelijavieraiden erilaiset opiskelutaustat toivat meidän mielestämme mielettömän hienon lisän tiimiimme ja meillä oli todella hyvä meininki koko messujen ajan. Hyvä tekemisen meininki tuntui näkyvän myös messuvieraille, sillä he tulivat  ständille jutustelemaan, osallistumaan arvontaan ja tekemään Studentumin ammatinvalintatestiä.


IMG_1220.JPG

Monet tuntuvat vierastavan poliisia, mutta messuilla tapaamamme poliisit olivat erittäin mukavia ja antoivat hyviä vinkkejä, kuinka ajella turvallisesti tien päällä Roadshow:n ajan.

Tältä se varmaan näyttäisi, jos saisimme ylinopeussakot Roadshow -kiertueen aikana! Onneksi tässä kuvassa ei ole siitä kyse vaan pääsimme kurkistamaan, mille poliisiauto näyttää rettelöitsijän silmin!
IMG_1194.JPG


Myös pulmapelit osoittautuvat jälleen hitiksi ja sinnikkäimmät pulmanratkaisijat viihtyivät ratkomassa niitä ständillämme toista tuntia! Vasemmalla olevassa kuvassa on messujen ensimmäinen pulmapallon ratkaisija! Onneksi olkoon vielä kerran. :)

IMG_1169.JPG  IMG_1168.JPG

Oulussa oli loistavien oppilaiden, messuilijoiden ja auringon paisteen lisäksi myös todella maittavat ruuat. Kyselimme paikallisilta ruokapaikkaehdotuksia ja Tuba oli kyllä kaikkien kehujen arvoinen paikka! Suosittelemme käymään siellä syömässä, jos olette Oulussa päin!


IMG_1160.JPGNäihin tunnelmiin on hyvä päättää Oulun messuilukuulumisten kertomiset. Seuraavana blogissa kerrotaan seikkailuistamme Rovaniemellä! 

Psst! Seuraa Roadshow-kiertueen aikataulua täältä niin tiedät missä menemme!

Elisa ja PiiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti