tiistai 14. tammikuuta 2014

Roadshown Uuden Vuoden startti

Studentum Roadshown vuosi 2014 starttasi uudella innolla heti kevätlukukauden kynnyksellä. Suvi ja Veera suuntasivat Loppiaisen jälkeen valkoisella Opelilla ensimmäiseksi itään, Kotkan komeaan kaupunkiin. Lukiolaisissa oli aistittavissa vielä rippeitä joululomafiiliksestä ja totesimme, että unelias mieli johtui varmasti ensimmäisten koulupäivien lisäksi synkän harmaasta säästä. Saloon lähtiessämme perjantaina 10. päivä ilma äityi pääkallokeliksi ja auton rattia oli puristettava moottoritiellä visusti kaksin käsin. Onneksi Roadshown sisukkaalla Suvilla on rautaiset kuskin taidot! Taivaalta tuli kaatamalla sitä kuuluisaa jäätävää sadetta, joka muuttui kauniiksi lumisateeksi vasta viikonloppuna. Mikkeliin pääsimme onneksi lähtemään maanantaiaamuna kauniin valkeissa maisemissa.

Mutta säätiedotukset sikseen ja Savotunnelmat kuvien kera kehiin. Mikkelin lukioon saapui kanssamme MAMKin talotekniikkaopiskelija Osku, joka on VAMKin mahtavan Markuksen tavoin ollut jo useampaan otteeseen piristämässä meitä kiertueella. Suurkiitos insinööriedustajillemme! 

Savon reissu jatkuu tiistaina Varkauden lukiossa ja keskiviikkona Roadshow suuntaa Savonlinnaan. Loppuviikon vierailut sijoittuvat Vantaalle Sotungin lukioon ja Kirkkonummelle Porkkalan lukioon. 
Nyt kun viimeisiä kouluja viedään, niin alkavatkohan abien suunnitelmat jatko-opiskelun suhteen olla jo selviä? Onko unelmien opiskelupaikka löytynyt vai ovatko suunnitelmat vielä auki?

Ei hätää, jos yo-kirjoitusten jälkeinen elämä ammottaa tyhjänä, sillä Studentum Roadshown jatkokoulutuslähettiläät ehtivät vielä apuun!

Suvi ja Osku Mikkelin lukiossa.

Sonans Interstudies tarjoaa mielenkiintoisia vaihtoehtoja lääketieteellisistä aloista kiinnostuneille.

Lukion jälkeen kävelimme rapsakassa pakkaskelissä suloiseen kahvilaan herkkuhetkelle.

Ja kuumalle teelle.


Mikkelin kahvila Nanda sijaitsee keskustan vanhassa puutalossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti