perjantai 5. helmikuuta 2016

Loppu hyvin, kaikki hyvin! :)

Viimeiset hellout meidän puolestamme kaikille! Neljä kuukautta on vierähtänyt todella nopeasti! Juurihan se oli vasta lokakuun ja koulutuskiertue aluillaan. Näihin kuukausiin on mahtunut paljon jatkokoulutukseen liittyvää informaatiota, oppilaiden kohtaamisia, keskusteluja ja hassuttelua. Nyt on aika kiittää yhteistyökoulujamme, vierailemiamme oppilaitoksia ja varuskuntia sekä messujen järjestäjiä, opiskelijavieraitamme, opinto-ohjaajia sekä ennen kaikkea oppilaita, jotka ovat jaksaneet kuunnella, innostua ja kysyä heitä askarruttavia kysymyksiä! On ollut kyllä huikeaa olla tässä projektissa mukana ja olla tsemppaamassa nuoria löytämään se oma (koulutus)polkunsa. Tärkein neuvo mitä olemmekin kiertueen aikana oppilaille sanoneet on se, että pitää olla itse AKTIIVINEN ja tutustua erilaisiin koultusaloihin. Pitää uskoa itseensä ja tavoitella unelmiaan rohkeasti. Tehdä omia valintoja, haastaa itseään ja mennä mukavuusvyöhykkeensä ulkopuolelle.

Ei hätää, vielä on aikaa miettiä... :)

Lukekaa kirjoituksiin, mutta muistakaa myös levätä! Sama pätee pääsykokeisiin lukemisen kanssa.  Ei kannata lannistua, vaikka koulupaikkaa ei ensimmäisellä yrittämällä saisikaan, vaan pitää kerätä motivaatiota seuraavaa yritystä varten ja tehdä seuraavalla kerralla vielä enemmän töitä. Kyllä se oma paikka löytyy ennenpitkään! :)Teette parhaanne niin se riittää ja voitte olla ylpeitä itsestänne! :) :) Me ainakin olemme. Mahdollisen välivuoden voi hyödyntää vaikkapa väyläopinnoilla, menemällä kansanopistoon, lähtemällä matkustelemaan tai opiskelemaan ulkomaille. 

Make the best of it! 


 Tsemppiä myös heille, joille koulupaikka aukeaa ensimmäisellä yrittämällä! Opiskeluaika on kivaa ja siitä pitää muistaa nauttia. Teillä on paljon ikimuistoisia hetkiä edessänne.


 Ihan nostalginen olo tulee, kun täällä yritetään saadaa kaikki Roadshown kultaiset neuvot puristettua samaan postaukseen. :D Me uskomme, että meidän työmme on nyt tehty ja voimme hyvin mielin sanoa heipat Roadshow 2015-2016 osalta. On kyllä ollut huikea ja vauhdikas kiertue kaikin puolin. Iso kiitos vielä kaikille teille, jotka olette tehneet tästä näin mahtavan kokemuksen . Mekin lähdemme  nyt monia nauruja ja muistoja rikkaampina (sekä 10 000 kilometriä kokeneempina ajajina) kohti uusia seikkailuja!                                                                     <3: Elisa ja Piia

Psssst! Roadshow -koulutuskiertue pyörähtää jälleen käyntiin lokakuussa 2016. Seurailkaa Studentum.fi:n somekanavia ja käykää vierailemassa www-sivustolla, niin pysytte ajantasalla koulutusmaailman uutisista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti